Idee systemen : Meer meters met minder moeite !!!

 

Het installeren van plafondsystemen moet netjes en snel gebeuren.

Het is daarom lastig dat veel plafondsystemen en de bijbehorende producten als bandraster, hoeklijnen en maatprofielen alleen in standaardafmetingen worden geleverd.

 

Idee Systemen kan van de meest gangbare merken , maatwerk zoals   maatprofielen, bandrasters en hoeklijnen  met een snelle levertijd produceren en uitleveren, welke snel en eenvoudig zijn te monteren wat een enorme tijdwinst opleverd.

 

Hoe is Idee Systemen onstaan

 

Als monteurs van systeemplafonds liepen we regelmatig tegen problemen aan. Zo was het niet altijd eenvoudig om ” neusjes” aan profielen te zetten of een ronde kolom netjes af te werken.

 

Maatprofielen waren bijna niet verkijgbaar, en als ze al te krijgen waren dan alleen in grote aantallen met lange levertijden. Ook hebben we meegemaakt dat er bij een groot project een vrachtwagen met houten plaatjes met gaten gebracht werd voor de inbouw van spots, en dat deze plaatjes een paar dagen later weer opgehaald werden omdat de maat van het gat te klein was.

Dit heeft mede bijgedragen aan de ontwikkeling van de universele spotplaat.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 

Nul op de meter , sinds enige tijd is het dak van Idee Systemen bedekt met zonnepanelen.

Wij hebben diverse bedrijfsprocessen aangepakt waardoor er efficiënter en minder belastend word gewerkt, zoals alle productie  op 1 vloer ondergebracht , digitaal factureren etc.

 

Wat u misschien nog niet van ons weet is dat wij maatschappelijk verantwoord met ons afval omgaan. Zo gebruiken wij het karton van de dozen van de profielen weer om maatprofielen in te verpakken. Daarnaast sterk verpakkingsmateriaal van  fietsen om grote gebogen profielen te beschermen, en de pallets zijn vaak hergebruikt.

 

De diverse restmaterialen ( ijzer , papier,hout etc.) worden gescheiden afgevoerd (gerecycled) . Aan restafval blijft minder dan een eenspersoonshuishouden over

 

Bezoek ook eens de Batavia werf te Lelystad


Idee Systemen is al jaren donateur van de Batavia werf.

Batavia werf zet zich in voor mensen zonder werk, ze bieden deze  werkervaring- en scholingstrajecten en doen echt iets met mensen, vaak is het een succesvolle opstap naar een opleiding of betaalde baan. Tevens blijven oude ambachten en werkmethode behouden en blijft de geschiedenis springlevend.

 

Impressie van de Batavia werf

Het behoud van cultureel erfgoed, oude ambachten en werkmethodieken
De ‘Batavia’ en ‘De 7 Provinciën’ dragen bij aan het verbeelden van het verhaal van de mensen en hun leef- en werkwijze in de VOC-tijd en de Gouden Eeuw. Een bezoek aan de Bataviawerf biedt de bezoeker de gelegenheid op een actieve wijze te leren van het verleden.

De werkwijze op de Bataviawerf is onderscheidend omdat er in het bouwproces nooit concessies worden gedaan. Men doet uitgebreid historisch onderzoek naar de bouwwijze, werkmethodiek en materiaalgebruik uit de 17e eeuw.

Vastgesteld kan worden dat de opgebouwde expertise uniek in de wereld is. Hierdoor is de Bataviawerf in staat reconstructies te bouwen die zeer dicht in de buurt van de werkelijkheid komen. De bouw van de schepen levert nieuwe kennis op over de toenmalige scheepsbouw. We noemen dit wel ‘experimentele archeologie’. ( bron: www.bataviawerf.nl )

 

 

NOA Nederlandse ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven

 

Syneo Idee Systemen bv is uiteraard ook lid van de NOA.

 

Als begunstigend lid ondersteunen wij de activiteiten van de NOA.

NOA verzorgt de belangenbehartiging van afbouwbedrijven en zorgt voor afbouw opleidingen. Individueel en collectief, krachtig en professioneel. Zij wijzen je op nieuwe mogelijkheden en nieuwe markten. Verder kennen ze de weg in de sector en in politiek Den Haag.

logo van de NOA

 

 

 

 

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn van toepassing onze Algemene Voorwaarden, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank te Lelystad.